Romania Azi

Daniela Crudu se mărită! Avem toate detaliile! Cum a dat-o Capatos de gol

Băieţilor, vă puteţi lua gândul de la ea! Daniela Crudu, una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, este mai hotărâtă ca niciodată să facă cel mai important pas din viaţă.

Fosta asistentă Tv a fost dată de gol de xcel care, ani la rândul, i-a fost „şef”.

Dan Capatos a făcut dezvăluiri uimitoare, în cadrul emisiunii „Dosarele Vip”, difuzată astăzi, începând cu ora 16:00, la Antena Stars. Celebrul prezentator a vorbit deschis despre planurile importante pe care le are brunetă Daniela Crudu.

„Cruduţa este într-o relaţie serioasă cu băiatul acesta. Ca o informaţie în premieră, Daniela vrea să îi fiu naş. Băiatul acesta a umblat după ea mulţi ani, i-a iertat Danielei toate escapadele. A avut ea o viaţă zbuciumată, dar, cu toate astea, Daniela Crudu a ştiut să se facă plăcută”, a spus Dan Capatos.

Daniela Crudu şi-a asumat relaţia cu iubitul milionar. Vedeta a făcut publică relația cu fiul unui fost primar, prin pozele pe care le-a postat, în ultimul timp, pe contul ei de socializare. Radu, iubitul ei, este fiul fostului primar din Şelimbăr.

Daniela Crudu a împlinit 28 de ani pe 14 iunie 2017. Ea a fost asistentă tv la “Un show păcătos”, o emisiune care a fost scoasă din grila de la Antena 1 pe 16 decembrie 2016.

Vara aceasta, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Anisia Gafton, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei.

Daniela Crudu şi-a luat iubit ca să-l crească. Puştiul e fiul unui milionar cu dosar penal

Cruduţa nu se mai sfieşte să apară la braţul unui puşti de 24 de ani care moşteneşte un imperiu financiar colosal.

Veterana lui Capatos a ales să plece din televiziune, coincidenţă sau nu, chiar odată cu începerea unei noi relaţii pe care unii o suspectau, însă abia acum a fost oficializată. Daniela crudu s-a afişat, în sfârşit, la braţul noului ei iubit, pe nume Radu Maricuţa. Puştiul are numai 24 de ani şi este fiul fostului primar din Şelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România.

Cruduţa i-a căzut cu tronc băiatului încă de acum patru ani, când tatăl lui a invitat-o pe vedetă la un eveniment local. Aşa cum bănuiaţi, Daniel Maricuţa nu este străin de problemele cu legea, fiind urmărit penal într-un dosar cu prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

Conform declaraţiei de avere din 2016, Maricuţa deţine 4 terenuri, un lac de 10,5 hectare care înconjoară vila sa de lângă Sibiu, două apartamente şi un spaţiu comercial. Mare pasionat de echitaţie, Maricuţa este proprietarul unor cai de rasă, pe care îi creşte la ferma sa şi pe care i-a evaluat la 320.000 de euro.

loading...

Comentează