Romania Azi

Puțini știau asta. El este primul iubit al Simonei Halep

Puțini știau asta. El este primul iubit al Simonei Halep. Au avut o relație furtunoasă acum opt ani!

Cea mai mare tenismenă a României din toate timpurile a avut grijă de viața sa persoanlă. Puține au fost informațiile care au răzbătut în mass-media, sportiva fiind foarte discretă tunci când a venit vorba de relațiile amoroase.

Chiar dacă povestea de dragoste neconfirmată cu fiul lui Teia Sponte a ținut prima pagină a ziarelor din România, prima relație cu adevărat importantă a tenismenei noastre a fost cea cu Andrei Mlendlea, un fost jucător de tenis pe care liderul mondial l-a avut partener atunci când împlinise vârsta de 18 ani.

Potrivit unor informații furnizate de apropiați ai celor doi, Simona și Andrei s-au despărțit în urmă cu ani buni. Chiar dacă ulterior s-au mai întâlnit în câteva rânduri, Simona și Andrei s-au despărțit în anul 2013.

Halep, al 25-lea lider WTA din istoria modernă a tenisului! Simona, alături de nume uriașe în această categorie, precum Evert, Williams, Graff sau Hingis

După 1348 de zile de prezență în top 10 WTA, Simona Halep a făcut azi pasul cel mare către cea mai înaltă poziție din ierarhia mondială.

Jucătoarea din România s-a calificat în finala turneului Premier Mandatory de la Bejing și a depășit-o pe Garbine Muguruza în vârful WTA.

Prin performanța realizată azi în China, Simona Halep devine cel de-al 25-lea lider WTA din istoria modernă computerizată a tenisului feminin, începută în 1975. Totodată, Simona este prima jucătoare din România ajunsă pe locul 1 WTA.Începând de luni, 9 octombrie, când va fi publicat noul clasament WTA, Simona Halep se va înscrie într-o galerie selectă a marilor jucătoare de tenis care au ocupat locul 1 WTA.

Până să ajungă în acest top, Simona Halep s-a menținut pentru aproape 189 de săptămâni în TOP 10 WTA! În circuitul actual nicio altă sportivă în activitate nu poate rivaliza cu ea din acest punct de vedere.

Emoționant! Prima discuție dintre Simona și tatăl ei după meciul cu Ostapenko: ”Tată, am reușit să ajungem număr 1. Am izbucnit în lacrimi amândoi”

Familia Halep a trăit intens ziua în care Simona a ajuns lider WTA. Rămas acasă, tatăl Simonei, Stere Halep, a povestit despre emoțiile uriașe prin care a trecut astăzi, dar și prima convorbire cu liderul mondial al tenisului feminin.

”Imediat după meci am vorbit cu Simona. Nu ne-am spus multe, doar două cuvinte, întrucât avem timp să discutăm mai mult. >, asta mi-a transmis.

Am izbucnit în lacrimi amândoi, dar eu mai mult. Am zis să vorbim mai târziu, după ce ne potolim. Acum putem să stăm relaxați, pentru că a trecut greul. Ne bucurăm, am trăit intens această partidă.

Am avut de multe ori șansa să ajungem numărul 1, dar din eșecuri te consolidezi, iar rezultatele vin cu mare drag”, a spus Stere Halep la TV Digisport.

Idolul Simonei Halep și cel mai mare fotbalist român, Gică Hagi, a trăit intens meciul Simonei, fiind primul care l-a sunat pe Stere Halep astăzi.

”Primul telefon de la Hagi l-am primit. Mi-a spus să ne ajute Dumnezeu să rămână mulți ani pe primul loc și să câștige și un Grand Slam”, a fost mesajul transmis de Hagi, conform sursei citate.

loading...

Comentează